2010. szeptember 27., hétfő

Egy örömlány naplójából 1.


Az a bizonyos ház közel volt a John Edgar Hoover hadi-kikötőhöz és a hozzá tartozó katonai támaszponthoz. Mióta megnyitotta kapuit és szolgáltatásait az itt szolgálatot teljesítő katonák előtt az óta a környékbeli kisvárosokban csökkent a katonák által elkövetett erőszakos bűnesetek száma. Így végül is mondhatni mindenki jól járt. A cég virágzott, a katonák szórakozhattak és környékbeli városok újból élhették mindennapi álmos kis életüket.
A házban átlagosan 25-30 lány élt és dolgozott egyszerre. Persze időnként cserélődtek, de ez talán természetes ennél a szakmánál. Alapjában véve szerettek itt dolgozni. A háznak megvoltak a maga szabályai. Ezeket mind a vendégeknek, mind a lányoknak kötelező volt betartani. Főleg a lányok biztonsága végett. Ettől függetlenül a katonák szívesen visszajártak ide, hiszen itt olyasmit kaphattak, amit máshol nem nagyon.
Kimberly épp az ágyat tette rendbe mikor az új vendég belépett. Tovább rendezgette a párnákat, de közben lopva végignézett a katonán. Nem ismerte az arcát, tehát nem járt még nála. Érezte, hogy a férfi tekintete mohón pásztázza végig a testét. Formás telt kebleitől, kerek popsiján át hosszú barna hajáig. Végül a férfi szeme megpihent az arcán. Kim látta a férfi szemén hogy legszívesebben rávetné magát és az ágyra döntené, hogy maga alá gyűrje. A lány fejében megszólaltak a vészcsengők. Tapasztalatból tudta, hogy ilyenkor mindenképp ügyelni kell a szabályokra. Hisz pont az ilyen túlontúl felizgult férfiak miatt találták ki őket. Kim nem haragudott a katonákra. Tudta, hogy sokszor hetekig-hónapokig kint járják a tengert az anyahajókkal és hogy ilyenkor nincs igazán lehetőségük a kielégülésre. Így érthető hogy mire ide beszabadulnak alig többek láncra vert vadállatoknál. Ezért kelletek hát a szabályok, hogy heves vágyukban ne tehessenek kárt a kiszolgálásukra rendelt lányokban.
Kim befejezte az ágy rendezgetését. Felegyenesedett és a férfi szemébe nézve felszólította, hogy vetkőzzön meztelenre és feküdjön az ágyra. A katona villámgyorsan leszórta ruháit és végighevert az ágyon. Kezét a feje alá téve türelmetlenül, de élvezettel figyelte ahogy a lány lassú sztriptízt táncol neki az ágy körül. Lassú ritmusban fejtve le magáról a ruhákat. Táncos léptekkel hol közeledve, hol távolodva az ágytól. A férfi megbűvölten figyelte a melltartó lekerültével előbukkanó dús kebleket.  Alig bírta türtőztetni magát, hogy értük ne nyúljon. A lány közelebb táncolt hozzá és fölé hajolt. Két gyors mozdulat és a katona azon kapta magát, hogy mindkét csuklóján bilincs feszül, amik másik fele az ágy rácsaihoz van rögzítve. Eddig a párnák alatt lapultak áldozatukra várva. Hirtelen indulattal megrántotta őket, de azok szorosan tartották csuklóit.
-Mi ez? – sziszegte a férfi fejét felemelve.
-Nem ismeri a házszabályokat? – kérdezte a lány.
-Nem, senki nem beszélt bilincsekről!
-Nyugalom, nincsen semmi baj. – mondta nagy nyugalommal a lány. – Mindent meg fog kapni, amire csak vágyik. Annyiszor élvezhet, ahányszor csak tud. – mosolygott.
A férfi lassan visszaengedte fejét a párnára és kissé nyugodtabban nézett fel a lányra.
-De minek a bilincs? – kérdezte.
-Hogy senkiben ne essen kár. – kacsintott rá a lány.
Majd fölé hajolva kezével elkezdte bejárni a férfi testét. Meg-megérintve, simítva felfedezte minden porcikáját az izmos vállak, lapos has és fatörzs szerű combokon át. Nem hagyta ki ágaskodó férfiasságát sem, de azt csak óvatosan szinte leheletszerűen érintette. Ezzel még inkább felkorbácsolva a férfi vágyait.
Kim ekkor hirtelen végighevert a férfi testén fejével a meredező hímvessző felé fordulva. Ölét a férfi szájához igazította és széttárva felkínálta neki. A katona nem is habozott egy pillanatig se. Orrát betöltötte a nő illata, az agya ettől kezdet ismét elborulni. Úgy érezte elég rápillantania a nőre és menten felrobban. Hűteni próbálta magát, hogy ne viselkedjen vadállat módjára. Rájött jogos a bilincs a csuklóján hisz nélküle lehet már nem volna ura önmagának.  Figyelmét ezért az elé kínált illatos női punci felé fordította és szájával, nyelvével fedezte fel az. Kim nagyon hamar rádöbbent, hogy a férfi mestere a nyalásnak. Bámulatos technikával izgatta, kényeztette a csiklóját hogy egy pillanattal később nyelve a hüvelyében járjon őrült táncot. A lány elégedetten vette tudomásul, hogy ezúttal olyan vendége akadt, aki mellet ő is élvezethez juthat. Így aztán buzgón igyekezett viszonozni a kapott élvezetet. Nyelvével bejárta a duzzadt farok minden részét, majd szájába vette és szívni kezdte.  Érezte, hogy a férfi nyelve egyre gyorsuló táncot jár a csiklóján és hogy hamarosan közeledik a gyönyör. Erősebben szívta hát a szájában lévő szerszámot, közben alig hallhatóan nyögdécselt a kényeztetés élvezetététől.
A férfi érezte, hogy a lánynak nem sok kell már ahhoz, hogy elélvezzen ezért egyre fokozta a tempót és szinte ostorozta szaporán járó nyelvével a csiklót.  Közben majd eszét vesztette, ahogy a lány teljes erővel szívta a farkát. Végül nem bírta tovább és teli pumpálta forró nedvével a lány száját.
Kim csak azért nem sikoltott fel az élvezettől, mert a férfi pont abban a pillanatban sült el és árasztotta el a száját magjával, amikor ő is a csúcsponthoz ért.  Pihegve, reszkető combokkal feküdt még pár pillanatig a férfin. Majd lemászott és a szobából nyíló fürdőszobába lépett. Kiöblítette a száját és ivott pár korty vizet. Majd kezét megtörölve visszatért a szobába. Örömmel látta, hogy a férfi farka továbbra is ágaskodva meredezik, annak ellenére hogy az előbb élvezett el. Nem tétovázott hát. Lovagló ülésben a férfira ereszkedett. Lucskosra nyalt pinája szétnyílt a beléje nyomuló farok előtt és magába fogadta azt. Kényelmesen elhelyezkedett majd tett pár lassú bemelegítő mozdulatot. Magában mosolyogva gondolt a szabadidejében vett táncórákra. A legtöbb férfi felakadt szemekkel szokta élvezni, ha az afrikai termékenységi táncoknál használatos jól begyakorolt ősi mozdulatokkal riszálja csípőjét. Sejtette, hogy ez most is így lesz. Látta, hogy a katona vágyakozva nézi ágaskodó melleit, de nem könyörült rajta. Két kezével haját felfogva, testét ellazítva rázni kezdte a csípőjét. Ahogy sejtette a férfi tágra nyílt szemekkel meredt rá. Nem lévén képes felfogni hogyan képes a nő ezt művelni vele. Már a szűk pinába való behatolástól is majdnem újra elélvezett, de most ez a vad, rafinált csípő riszálás szinte pillanatok alatt a végletekig felkorbácsolta vágyait. Álmában se gondolta volna, hogy ilyen gyorsan utoléri ismét a gyönyör.  Próbálta magát visszatartani, de nem volt megállás. A lány őrületesen mozgott rajta. Nem bírta tovább. A robbanásszerű élvezést hangos nyögésekkel kísérte. Kim tett még néhány lágy levezető mozdulatot, majd megállt a mozgásban. Mosolyogva nézett le a férfire. Majd hirtelen előre hajolt és kiszabadította a férfi bilincsbe zárt kezeit.
Az kérdőn nézett rá.
-Már nem félsz tőlem?
-Két ilyen élvezés után kicsi az esély rá hogy kárt tudnál tenni bennem. – mosolyodott el csibészesen a lány, továbbra is a férfin lovagolva. Az pedig élvezvén hogy kezei kiszabadultak egyből a lány melleire markolt. Végre a kezében érezhette a bársonyos halmokat. Hüvelyk ujja finoman simogatta az ágaskodó mellbimbókat. A lány felnyögött és hátra vetette fejét az élvezettől. A férfi ekkor hirtelen felült. Átkarolta a lányt, hogy le ne zuhanjon róla a hirtelen mozdulattól. Majd hozzásimult. Mellkasán is érezte a lány meredező bimbóit, ahogy azok hozzányomódtak. Szája lecsapott a lány szájára és éhesen birtokba vette. Kim először tiltakozni akart. A legtöbb vendég nem kívánta szájon csókolni az örömlányokat, így meglepte most a férfi heves mozdulata, amivel a száját falta. Nyelve kutatón merészkedett át a lány szájába. Szurkálva, ingerelve az ő nyelvét hogy játsszon vele, csókolja vissza. Kim végül engedett és a férfi nyakát átkarolva önfeledten visszacsókolta őt. Egy ideig élvezték egymás száját majd a katona szája lesiklott a lány nyakára, ott folytatva tovább izgalmas útját mígnem a vállon át meg nem érkezett a mellekhez. Ott a bimbókra szívta magát és miközben kezével a lágy halmokat cirógatta addig nyelve vadul körözött a bimbókon szinte megőrjítve ezzel a lányt.
Kim próbálta mellét elhúzni a férfi szája elől, de az szorosan tartotta és nem engedte, hogy elhúzódjon. Tovább dobolt nyelvével a bimbókon, miközben a lány izgalmában újra mozgatni kezdte a csípőjét, fel-le csúszkálva a még mindig mereven álló szerszámon. Ekkor a férfi szorosabbra fogta az ölelését majd a lányt kicsit megemelve átfordította őt maga alá. Teljes súlyával végig feküdt rajta és szinte bele préselte a lányt a matracba. A fordulástól kicsúszott a farka lányból, de ezt most egyetlen erőteljes lökéssel korrigálta. Majd karjára támaszkodva kicsit felemelkedett, hogy a lányt lélegzethez juttassa. De közbe csípőjével szorosan az ágyhoz szegezte a lányt. Ekkor észvesztő lassúsággal kezdett el benne mozogni. A lány felizgult nedves hüvelyéből ki-be húzgálta duzzadt farkát. Lassan, izgatóan. Kim hiába próbált utána mozdulni a csípőjével, akkor is folytatta a ki-be mozgást a végletekig felizgatva ezzel a lányt. Végül Kim mindkét lábával átkarolta a férfi derekát és szorosan fogva tartotta. A férfi szeme mosolyogva nézett le rá, majd együtt kezdtek el mozogni. Egyszerre mozdult a két csípő egymás felé először lassabban majd egyre fokozva a tempót, mígnem együtt érte őket a robbanás és bele vesztek a pillanat végtelenébe ami a gyönyörrel jött rájuk. Kifulladtan pihegve reszkettek egymás karjában. Majd pár pillanat múlva cinkosan összemosolyogtak. A lány felnevetett. A katona kérdő pillantására csak annyit mondott:
-Tudod, nem minden vendéget érdekel, hogy mi élvezzük e ezt a munkát. Te azon kevesek közé tartozol aki adni is akar, nem csak kapni. Annak ellenére, hogy fizetsz a „szolgáltatásért”.
-És ezt élvezed? – kérdezte vigyorogva a katona.
-Miért nem úgy vetted észre?  - válaszolt a lány hasonló stílusban.  Majd témát váltva megkérdezte:
-Nem vagy szomjas? Mit innál.
-Egy narancs dzsúsz tényleg jól esne.
Most Kimberly-n volt a sor hogy felhúzott szemöldökkel kérdőn nézzen a férfira. Az válaszul megvonta a vállát.
-Észnél szeretnék lenni. Na meg holnap is jó lenne emlékezni erre a mai estére.  – jegyezte meg csibészes mosollyal.
Kim felállt az ágyról és a fal mellet lévő fa szekrénykének álcázott hűtőhöz lépett. Lehajolt, hogy kivegyen egy üveg narancslét. A férfi mohón legeltette szemét az elé táruló formás gömbölyű fenék látványán. De mire mozdult volna, hogy mögé lépve csípőn ragadja a lányt addigra az felegyenesedett és az asztalon lévő két pohárba töltött a hideg üdítőből. Mindkét pohárral odasétált a férfihoz és az egyiket a kezébe adta. A férfi hozzákoccintotta a maga poharát a lányéhoz.
-Az esténkre! – mondta - Egyébként Jim vagyok, Jim Bolton őrmester. Szolgálatodra! – szalutált tréfásan.
- Kimberly Clark. Az esténkre! – válaszolta a lány. Majd kortyolt a poharából. A kiürült poharakat az asztalra téve a férfi felé fordult.
-Most pedig meséld el mit szeretnél.
A férfi tekintete végigpásztázta a lány testét, végül megállapodott a melleinél. Két kezét nyújtva hívta őt magához. Kim nem váratta leült mellé az ágyra. Jim kezei a melleire simultak. Megemelve, körbesimítva a bűvös halmokat. Cirógatta, dédelgette őket mígnem az újból ágaskodó bimbók a tenyerébe böktek. Akkor a hideg narancslétől hűvös szájal simogatni kezdte őket. Kim keze közben a hátán lévő izmokat vette számba. Hol lágyan cirógatva hol finoman karmolászva attól függően a férfi milyen erősen ingerelte a melleit.
Majd Jim hirtelen elengedte és hasra fordította őt az ágyon. Keze végig siklott a lány hátán, majd körbe simította formás fenekét. Kim kinyomta a popsiját, mintegy felkínálva a férfinak. Az pedig nem habozott csókokkal borítani a két félgömböt.  Közben kezével széthúzta combjait és előre nyúlva tenyerét rászorította újból nedvesedő puncijára. Így teljes tenyérrel dörzsölni kezdte, míg az ajkak szét nem nyíltak ujjai alatt feltárva az utat a köztük megbúvó kincsekhez. Kim közben teljesen négykézlábra állt, hogy a férfi mindenhol hozzáférjen. Jim ekkor egyik kezével előrenyúlt és megmarkolta a mellét. Másik kezével pedig a hüvely bejáratát kezdte izgatni. Be-betolva két ujját az egyre nedvesebb barlangba. Kim egyre szaporábban szedte a levegőt, majd nyögdécselni kezdett. Szinte rátolta magát a férfi ujjaira, hogy minél mélyebben magában érezze őket.
-Kérlek, kérlek… - nyögdécselte – érezni akarlak.
Jim megkegyelmezett neki. Ágaskodó farkát a bejárathoz igazította. Hátulról átkarolta a lányt. Egyik kezével támaszkodott másik keze a lány melleit simogatta. Közben farka még mindig a bejáratnál időzött. Azt dörzsölgette, ingerelte. Kim türelmetlenül mozgatta popsiját, jelezve hogy ideje beljebb hatolni. Jim lassan tolta magát beljebb, egészen tövig. Érezte, hogy farka teljesen kitölti a lányt. Lassan mozogni kezdett benne, közben egyik keze továbbra is a lány mellbimbóit morzsolgatta. Majd hirtelen a combja közé nyúlt és ujjaival a csiklót kereste. Kim teste megfeszült, amikor rátalált és dörzsölni kezdte. Csípőjét a férfi ágyékához szorította, fejét hátravetette. Jim egyre gyorsabban mozgott benne, most már két kézzel fogva a lány csípőjét és így irányítva a mozgását. Őrületes tempót diktált és érezte ezzel még inkább felizgatja a lányt. Hosszú elnyújtott mozdulatokkal járatta ki-be a farkát így fokozva az élvezetet. Mikor érezte, hogy lassan közeledik a gyönyör újból előrenyúlt és a lány csiklóját kereste, erőteljes mozdulatokkal ingerelni kezdte hátha sikerül őt is magával vinnie a csúcsra. Nem kellet sokáig várniuk, alig néhány mozdulat és egyszerre nyögtek fel az élvezettől. Összegabalyodott végtagokkal omlottak az ágyra. Izzadtan lihegtek pár pillanatig némán. Majd a férfi maga felé fordította a lányt és állánál fogva magához húzta a fejét. Hosszan csókolta a száját. Élvezve a lány testén végigfutó apró utórezgéseket, amik az átélt gyönyörtől keletkeztek. Csendben pihentek, öletve egymást. Majd a férfi lassan fölkászálódott az ágyból és elkezdet öltözni. Kim némán nézte. Tudta nem várhat, nem remélhet semmit, de azért bízott benne hogy látja még máskor is a férfit. Jim immár teljesen felöltözve még egyszer oda lépett az ágyhoz. Kezét nyújtotta a lányért. Az feltérdelt az ágyon úgy simult a férfihoz. A férfi a lány száját kereste, majd szorosan rátapadt. Úgy csókolta, mint aki soha nem akarja többé elengedni. De végül elváltak ajkaik egymástól.
-Most néhány hétig úton leszek. De ha visszajöttem keresni foglak. – ígérte a férfi. Majd az ajtóhoz lépet és választ nem várva távozott.
Kim pár percig a becsukódott ajtóra bámult. Majd a révületből magához térve neki állt rendbe szedni a szétdúlt ágyat. Kicserélte a lepedőt, áthúzta a párnákat. Mikor mindent rendbetett a fürdőszobába vonult és zuhanyozni kezdett. Sokáig engedte magára a meleg vizet. Közben gondolatai a férfi körül jártak. Jó volt vele. Piszkosul jó. Ha mindig mellette lehetne…. Nem voltak illúziói, végtére is ő csak egy örömlány. De azért remélte néha visszatér majd a férfi hozzá és újból gyönyört adnak egymásnak. Elzárta a vizet és törülközni kezdett. Felvett egy pongyolát és a tükör előtt újra sminkelte magát. Mire a hátsó lépcsőn a lányok számára fenntartott konyhába ért addigra úgy érezte, hogy újból a helyén van minden. Már csak egy forró kávéra van szüksége ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és megint kerek legyen a kis időre kizökkent világ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése