2010. szeptember 29., szerda

Egy örömlány naplójából 2.


A pihenőidő leteltével Kimberly visszatért szobájába és felkészült a következő vendég fogadására. Csipkedíszes melltartót és hozzá illő francia bugyit vet fel. Több sor csipkével díszített combfixes harisnyát, harisnyatartóval. Majd az egészet megkoronázta egy áttetsző légies fátyolszerű anyagból készült combig érő inggel. A tükör elé lépve feltűzte haját, ellenőrizte a sminkjét. Ekkor lépett be következő vendége. A férfi zömök alkatával leginkább egy bulldogra emlékeztette a lányt. Makacs erőszakos természete volt, ha valamit a fejébe vett, akkor azt keresztülvitte bármi áron. A legtöbb lány nem kedvelte emiatt Thorton hadnagyot. De Kimnek nem okozott gondot hogy engedjen a férfi igényeinek. Most is szó nélkül tűrte, hogy a férfi hozzálépve durván a fenekébe markolva húzza magához. Vasmarokkal tartotta a lányt és Kim tudta mire vele végez több vendég ellátására nem lesz már ereje. A férfi ugyanis egy vadállat volt. Nem mintha valaha is bántotta volna a lányokat, de kemény kézzel, erőszakosan vette el amit akart. Viszont mint régi és jól fizető vendégként Kim elnézte neki ezt és eltekintett a szabályok betartásától. Jim Bolton miatt érzett mélabúja miatt nem is bánta, ha a férfi kicsit kizökkenti és jó alaposan megadja neki a magáét. Thorton nem is tétovázott sokat. Két kézzel erősen markolta a lány fenekét közben szája birtokba vette a Kim nyakát. Vadul harapdálni kezdte. Kim összerándult a fájdalomtól, ekkor a férfi szája a mellére csapott le. A melltartó nem túl sok védelmet nyújtott a férfi fogai ellen. De Thorton nem is vacakolt sokat. Elengedve a lány fenekét pillanatok alatt kiszabadította a lány melleit és szájával újból rájuk csapott. Beleharapott a mellbimbójába. Kim felkiáltott, próbálta elhúzni a mellét a férfi szája elől, de az erős kezek masszívan fogva tartották. A férfi felnevetett Kim próbálkozásán majd tovább harapdálta a mellét. Aztán hirtelen az ágyra lökte. Gyors mozdulatokkal vetkőztette a lányt, ha az anyag nem engedett elszakította. Végül Kim ott feküdt előtte kiterülve egy szál csipkés combfix harisnyában. A férfi a saját ruháival se bánt különbül azokat is vadul tépkedte le magáról. Mígnem ott állt fenyegetően a lány felé tornyosulva pucéran. Nem túl hosszú, de igen vaskos férfiassága az ég felé meredt. Vadul, éhesen nézett le a lányra elidőzve hosszú combjain és lágy ölén. Majd megállapodott a tekintete a száján. Kezét nyújtotta, hogy Kim felülhessen. Majd fejét megfogva kényszerítette maga elé. Állát szinte satuba fogva kényszerítette, hogy a lány kinyissa a száját ő pedig azonnal tövig nyomta bele szerszámát. Aztán mozogni kezdett, erősen tartva lány fejét. Kim alig kapott levegőt annyira kitöltötte száját a vastag farok. De a fejét tartó kéz nem engedett a férfi egyre gyorsabban dugta a száját. Egyszer csak hirtelen elengedte. Lihegve, szaporán szedte a levegőt az izgalomtól.
-Hasra! – csattant a hangja. És Kim szó nélkül hasra feküdt az ágyon. Engedelmesen pucsított fenekével hogy a férfi könnyebben hozzá férjen. Az mögé térdelt. Kezével bele markolt a lány fenekébe. Élvezettel markolgatta, majd nagyot csapott rá.
-Jobban pucsíts! - utasította a lányt. Kezét a lány hátára tette és erősen lenyomta az ágyra, ettől annak feneke még jobban kiemelkedett. Nagy ajkai szétnyíltak és feltárult öle a férfi előtt. Az közelebb nyomult és kezével még inkább széthúzogatta őket aztán beigazította szerszámát közéjük és egy erős lökéssel beljebb nyomta magát. Az előjáték hiányától a lány szűk volt és száraz. De a férfit ez nem zavarta. Mozogni kezdett benne. Egyik kezével továbbra is a lányt tartotta lenyomva az ágyra. Másik keze a csípőjét markolta erősen és tartotta miközben egyre gyorsabban mozgott. Ahogy közeledett a csúcshoz izgalmában mindkét kezével megragadta a lány fenekét. Nagyokat, csípőseket csapva rá miközben hangosan biztatta, ösztökélte gyorsabb tempóra miként a versenylovakat szokás.Kim tehetetlen bábuként rázkódott a férfi sebes iramától, mígnem az végre néhány perc vad vágta után hangos hörgésekkel elélvezett. A kimerültségtől a lányra omlott, teljesen leszorítva őt ezzel. Kim mozdulni se bírt alatta, így hát feküdt csendesen kinyújtózva a férfi teste alatt. Annak szerszáma még mindig benne volt, továbbra is kitöltve őt, egyben ez által lassan fel is izgatva. Hüvelye ritmikus összehúzásával ingerelte és adta a férfi tudtára hogy ő készen áll a folytatásra. A férfi elvigyorodott majd a lány kibomlott haját félresöpörve harapdálni kezdte Kim tarkóját. Ezúttal már finomabban, mert tudta hogy az felizgatja a lányt. És valóban. Kim felnyögött, fejét hátra vetette. Nyakát, tarkóját felkínálta a férfinak további harapdálásra. Közben popsiját erősen hozzányomta a férfi öléhez. Az tovább harapdálta a lány tarkóját közben lassan mozogni kezdett benne. Kezével a lány hasa felé nyúlt, igyekezvén benyúlni alája, hogy elérje a lány csiklóját. Mikor rátapintott Kim megvonaglott az élvezettől. A férfi tenyerét a dombjára simította. Középső ujját a csiklóra igazította, majd mozdulatlanul ott tartotta. Kim várt egy picit, de mivel a férfi keze nem mozdult meg többet így ő kezdett el mocorogni alatta, hogy csiklóját a férfi ujjához dörzsölhesse. Ez alatt Thorton megint egyre gyorsabban kezdett mozogni benne. Élvezve a lány kínját, ahogy próbált az is élvezethez jutni. Mikor úgy érezte a lány túlságosan is élvezi a dolgot, akkor egyszerűen elvette a kezét. Kim csalódottan sóhajtott fel. A férfi gonoszul elmosolyogta magát. Neki nem az volt az érdeke hogy a lány elélvezzen. A sóvárgását akarta kiélvezni, hogy felizgul, de nem jut a csúcsra. Ez okozta neki az egyik legnagyobb örömet. Teste egyre vadabb ütemben csapódott a lányéhoz. Újból beleharapott, ezúttal már nem finoman. A lány testének fájdalmas összerándulása megadta neki az utolsó lökést. Ismét teli pumpálta a lány hüvelyét spermájával, mikor pedig végzett elégedett sóhajjal gördült le róla. Kim felsandított az arcára. Thorton észrevette, hogy figyeli. Bele markolt a hajába és fejét az öléhez húzta.
-Ha kell még nesze! Takarítsd le! – mondta gorombán és farkát a lány arca elé nyomta. Kim engedelmesen elkezdte lenyalogatni a szétfolyt spermát a farkáról. A férfi ekkor már két kézzel markolta a haját és tartotta szorosan a fejét, hogy el ne tudja venni. A lány pedig centiről-centire bejárta nyelvével még mindig duzzadt szerszámát és aprólékos gonddal lenyalogatott róla minden csepp nedűt. Mire végzett a hadnagy egyre szaporábban vette a levegőt és mikor Kim fel akart volna emelkedni visszarántotta. Szájába tolta vörös makkját és kényszerítette a lányt, hogy tövig benyelje.
-Szopj! – parancsolta. Kim pedig engedelmesen szopni kezdte a szájába tolt farkat. Fejét még mindig szorosan tartotta a férfi így biztosítva feltétlen engedelmességét. Kim szája már zsibbadni kezdett annyit járt le-föl a férfi szerszámán, de azon nyoma se látszott annak, hogy közeledne a csúcshoz. Viszont továbbra sem engedte, hogy Kim kivegye a szájából. A lány kérdőn pillantott fel a férfira. Az visszabámult rá, majd mást gondolva elengedte a lány fejét. Felemelkedve maga alá fordította a nőt. Lábait a vállára véve hatolt bele. Így jóval mélyebbre tudta nyomni magát és a lány kiszolgáltatva, leszorítva feküdt alatta. Kim nem szerette ezt a figurát mikor lábai így égnek meredtek a férfi vállán és gyakorlatilag mozdulatlanságra volt ítélve. Arról nem is beszélve, hogy így túlságosan mélyre nyomódott beléje a férfi szerszáma és ez kényelmetlen érzéssel töltötte el. A hadnagy minderről tudomást sem véve egyre erőszakosabban egyre mélyebben nyomult beléje. Két kezével nem a lány mellet támaszkodott, hanem inkább a melleire markolt rá szorosan ezzel újabb kínt okozva. Szaporán járatta farkát a nőben és minél izgatottabb lett annál jobban szorult össze a keze annak mellein. Kim vergődni kezdet fájdalmában alatta. Ettől Thorton végképp elveszítette a fejét és még inkább megvadult. Előrébb hajolt, hogy szájával is a lányhoz férjen és finom bőrébe mélyeszthesse fogait. Ahogy a mellébe harapott érezte, hogy mindjárt robban. És valóban néhány lökés kellet már csak ahhoz, hogy ismét elárassza a lányt magjával. Hosszan élvezett és úgy érezte minden cseppjét kiadta magából. Keze szorítása lassan engedett a nő mellein majd lefordult róla. Kim csendesen fellélegezett, tudta mára ennyi volt Thorton mindent kiadott magából benne. A hadnagy pár perc pihenés után valóban szedelőzködni kezdett. Mikor felöltözött zubbonya zsebében kezdett kotorászni. Mikor megtalálta amit keresett a lány kezéért nyúlt. Futó csókot lehelt rá. Kimre sandítva vigyorogva beleharapott egyik ujjába. Majd a kezében tartott kis dobozkát a lány markába nyomta és kisietett az ajtón.
Kim kíváncsian nyitotta ki a dobozt. Egy szépen kidolgozott arany karlánc lapult benne. A lány elmosolyodott magában. Hiába a vademberszerű stílus a hadnagy valahol mindig gavalléros volt vele. A rendes jutalékon túl mindig meglepte a lányt valami aprósággal. Talán így akart szavak nélkül elnézést kérni az okozott fájdalomért. Kim nem tudta hisz a csattanó parancsokon kívül a hadnagy egy szót sem beszélt vele. Ellentétben más férfiakkal ő nem kívánt fecserészni a lánnyal így az nem is tudhatta mit gondoljon. Kim magában vállat vont. Végül is a fájdalom sose volt akkora hogy ne bírta volna elviselni, egyébként pedig igazán nem lehetett oka panaszra, a férfi mindíg gyors volt nem lopta az idejét. Az ékszert letéve a fürdőbe vonult, hogy megszemlélje magát a tükörben, okozott e a hadnagy látható sérüléseket rajta. Ettől tette függővé fogad e újabb vendéget még vagy már csak másnap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése