2010. október 1., péntek

Egy örömlány naplójából 3.


Másnap reggel Kimberly frissen kipihenve ébredt. Jól esett neki a néhány óra plusz alvás Thorton hadnagy után. Zuhany és kávé után kényelmesen készülődni kezdett. Vadító vörös csipkés szettet húzott magára, haját kibontotta és vállára engedte. Csak kevés sminket tett fel tekintettel a napszakra.  Ekkor halk kopogást hallott az ajtón.
-Búj be! – kiáltotta vidáman. Azt hitte valamelyik lány akar jönni kicsit traccsolni a munkakezdés előtt. Ehhez képest, amikor felnézett a tükörből egy nagyon fiatal alig 18-19 éves fiúra esett a tekintete, akin szinte lógott az egyenruha. Újonc lehet – gondolta Kim. Még sose látta a fiút és a rangjelzés nélküli egyenruha is ezt erősítette meg.
-Bocsásson meg kérem a zavarásért. – szabadkozott szemét lesütve a fiú. Keze a nadrágját gyűrögette zavarában. – Tom és Jim mondta, hogy önt kellene keresnem ha, idejövök.
- A rádiós fiúk? – húzta fel Kim a szemöldökét.
-Igen, ők. Az ő körletükben vagyok és szoktunk beszélgetni. Ők tanácsolták, hogy forduljak Önhöz.
-Na, először is….a nevem Kimberly, szólíthatsz Kimnek. És tegeződjünk. Jó? – mondta a lány mosolyogva. Sejtette már honnan fúj a szél. És jól esett neki. Manapság már kevés az ilyen fiú és az ilyen lehetőség. A fiú csak szerényen bólintott. Alig-alig mert ránézni a csipkés fehérneműben pompázó lányra.  Arca kipirult, orr cimpái kitágultak. Keze továbbra is a nadrágját gyűrögette és borzasztóan zavarban volt.
Kim megszánta és oda lépett hozzá. Mosolyogva nézett a szemébe.
-Nincsen semmi baj. – mondta halkan. – Sose voltál még lánnyal igaz?
A fiú még vörösebb lett és ismét csak bólintott.
-Valahol el kell kezdeni. Hidd el nem fog fájni. – mosolyodott el újra. – Kezdjük is el talán.
-Mit kell csinálnom? – kérdezi a fiú.
-Először is ismerkedj meg a testemmel. – lépett elé szorosan Kim. Megfogta a fiú kezét és a mellére tette. Rászorította, hogy az érezze a tenyerén az ágaskodó bimbóját. A fiú zavarában először majdnem elkapta a kezét, de Kim szorosan tartotta és nem engedte el a kezét. Tenyerét a fiú kezére fektette és együtt mozgatta kezüket, így simogatta magát. Majd átrakta a fiú mindkét kezét a fenekére és derekát átkarolva hozzásimult, melleivel neki dörgölőzött.  Az óvatosan centiről centire tapogatta végig a kezébe került gömbölyű popsit. Izgalmában szaggatottan vette a levegőt. Ekkor Kim eltávolodott tőle.
- Tudod mit? Most mindent leveszek magamról és lefekszem az ágyra. Becsukom szépen a szemem, te pedig mindent megnézhetsz és megfoghatsz rajtam, amit csak szeretnél. Jó? Aztán pedig megtanítom neked mit kell csinálni. – mondta halkan a fiúnak.
Válaszra nem várva úgy is tett, ahogy mondta. Levetkőzött és az ágra feküdt lábait kicsit szétnyitotta, hogy felszítsa a fiú kíváncsiságát. Szemeit behunyta és várt. Hallotta amint a katona tétova léptekkel odament az ágyhoz. Érezte közelségét mielőtt az leereszkedett volna az ágyra. A fiú mellé ülve nézte. Kim lehuny pillái alól észrevétlenül figyelte. Látta amint bátortalanul emelte kezét a melleihez, hogy megsimogassa őket.  Mikor nem mozdult, a fiú felbátorodva tovább ismerkedett a testével. Tenyere végig simított a hasán, körberajzolva köldökét. Csípőjén oldalt végigsimítva lecsúsztatta kezét a lány combjaira. Felsandított a lány arcára majd mikor az továbbra sem mozdult óvatosan széjjelebb húzta combjait, hogy teljes rálátást kapjon az ölére. Keze bátortalanul nyúlt a lány dombjához, körbejárta simogatta. Majd ujjai lecsúsztak az ajkakra. Azokat is végigsimogatták, aztán beljebb kíváncsiskodtak. A fiú félénk ujjai kimondhatatlan élvezetet nyújtottak Kimnek. Ügyetlen volt, gyakorlatlan, de kíváncsi. Széttárta a nagyajkakat és ujjai hozzáértek a lány csiklójához. Kim felsóhajtott. A fiú egy pillanatra megmerevedett, de minthogy nem történt más így tovább kísérletezett és újból végigsimított a csiklón. Aztán újra meg újra. Kim már reszketett az érintése alatt. Csípője aprókat mozdult a fiú keze alatt. Az pedig láthatóan élvezte, hogy gyönyört okozhat a lánynak. Kim ekkor megfogta a fiú kezét és középső ujját a hüvelye bejáratához igazította. Csípőjét megemelve irányította, hogy az ujj becsússzon barlangjába. Újból felsóhajtott. A fiú ráérzett mit vár tőle és ki-be mozgatta ujját benne. Kim egyre inkább izgalomba jött, de ekkor eszébe jutott, hogy mi is a dolga.
Kinyitotta a szemét és a fiú kezét megfogva felült. Annak ujja továbbra is hüvelyében maradt, de ültében mélyebbre nyomódott. Kim majdnem elfelejtette mit is akart, annyira jól esett neki.
-Akkor most rátérhetnénk a lényegre. – szólt rekedt hangon.
-Miért? – kérdezte a fiú.
-Mit miért? – kérdezett vissza Kim értetlenül.
-Miért akarod, hogy abbahagyjam, ha egyszer ez jó neked?
-Mert az én munkám az, hogy NEKED legyen jó, nem pedig fordítva. –felelte Kim.
-De ha én azt szeretném, hogy előbb ezt fejezzük be? – mosolyodott el csibészesen a katona.
-A vendég szava parancs. – szólt Kim. – Annyira azért nem is vagy ártatlan, igaz? – kérdezte.
-Hát filmeket már láttam többször is, de csinálni még sose csináltam. A filmen nem jön át hogy ez milyen…..izgató. Ahogy borzongsz, ahogy nedvesedsz. Ahogy élvezel. – mondta és ujját hirtelen tövig nyomta a lányba.
Kim felnyögött, a fiú vállába kapaszkodott szorosan. Az vissza lenyomta az ágyra és ujját továbbra is benne mozgatva a lány öle fölé hajolt. Szája a lány csiklójára tapadt. Majd mikor nyalni kezdte Kim halkan felsikoltott. A fiú egyre gyorsuló tempóban nyalta, ujja pedig egyre gyorsabban járt benne ki-be. Mígnem a lány nem bírta tovább és hagyta, hogy elragadja a gyönyör.  Fürkészve nézett fel a fiúra.
-Miért akartad, hogy elélvezzek? – kérdezte.
-Kíváncsi voltam tényleg olyan e, mint a filmekben.
-Nézd, a szexben azért nem minden egészen úgy van, mint ahogy a filmeken láttad. Azokat több részletben veszik fel és az élvezet se mindig igazi. – mondta Kim csendesen.
-Gondolom. – mondta a fiú.
Kim ekkor felült és elkezdte kigombolni a még mindig teljesen felöltözött fiú zubbonyát. Mikor az lekerült, lehúzta róla az alatta levő trikót. Közben keze végig simított annak mellkasán. Majd a nadrágjához nyúlt.
-Hagyd majd én. – szólt a srác újraéledő zavarral. Felállt s elfordulva Kimnek háttal tolta le magáról a nadrágját. Aztán fülig pirulva fordult a lány felé, kezével próbálta elrejteni ágaskodó szerszámát.
Kim elnevette magát.
-Most tényleg itt szégyenlősködsz előttem mikor az előbb még az ujjad tövig bennem volt? - kérdezte a piruló sráctól kacsintva. – Na, had látom azt a szerszámot. Nyúlt a fiú kezéért hogy elvegye és ő láthassa végre a lényeget.
-Hmm. Nem is rossz. – mondta a lány arcán kaján mosollyal. - Gyere csak ide az ágyra. Most te következel. – Azzal a srácot lefektette az ágyra, majd alaposan szemügyre vette. – Nem is rossz. – ismételte ezúttal már halkabban. Aztán keze elindult, hogy bejárja a katona testét. Simogatta miként az előbb a fiú őt. Keze végigjárta annak mellkasát, kitapintva és körbecirógatva mellbimbóit, majd tovább haladt a has felé. A csípőn végig simítva le a combokra, majd vissza az egyre merevebben álló farokhoz. Óvatosan vette a kezébe, mint valami törékeny dolgot és finoman kezdett vele játszani. Másik keze a golyókat simogatta lágyan. A srác felnyögött majd megmozdította csípőjét. Kim szájával ráhajolt a farokra. Lágy csókot lehelt rá, majd a bőrt teljesen hátrahúzva nyalogatni kezdte. Nyelvével bejárta tetőtől talpig, aztán szájába vette és amennyire tudta bekapta. Megszívogatta. Újabb nyögés és csípőmozdítás volt a válasz. Ekkor megérezte magán a srác kezét. Felnézett.
-Benned akarom. – mondta a fiú.
-Jó. – bólintott Kim. – Akkor cseréljünk helyet.
Így is tettek, Kim lefeküdt a fiú pedig elhelyezkedett fölötte. A lány szétrakta a lábait, hogy a srác kényelmesen hozzáférjen, aztán lenyúlt és segítet neki beigazítani az ágaskodó farkát a bejárathoz.  Az óvatosan hatolt bele, szinte tapogatva, ízlelgetve az érzést. Mikor tövig bent volt nagyot nyögött és elkezdett gyorsan mozogni. Szinte másodpercek alatt felrobbant és teli pumpálta a lányt. Majd lihegve rogyott rá.
-Bocsánat. Nem bírtam tovább. – mondta később mikor kicsit magához tért.
-Semmi baj. – mondta Kim. – Idővel majd megtanulod, hogyan lehet visszatartani magad. Mert ha egyszer lesz barátnőd az ennél hosszabb szeretkezést akar. – kacsintott rá cinkosan. – De ahogy elnézem semmi nincs veszve, van még itt folytatás. - nézet le a lány a még mindig ágaskodó farokra.
-Hogyan szeretnéd? – kérdezte. – Mit akarnál kipróbálni? Mert biztos van olyan, amit a filmeken láttál és kipróbálnál. – nézett mindentudóan a fiúra.
-Talán….hátulról. – mondta az bizonytalanul.
Kim szó nélkül hasra fordult és popsiját kinyomva csábítóan nézett hátra. A srác nem habozott tovább, elhelyezkedett mögötte. Megragadta a csípőjét és egy merész mozdulttal tövig nyomta belé magát. Felhördült, aztán sebesen mozogni kezdett a lányban. Kim hátranyúlt egyik kezével és megfogta a combját.
-Lassíts. – kérte. – Hidd el akkor is élvezetes, ám ha lassan mozogsz. – Nem lóverseny ez. Mindennek megvan a maga ideje. A gyorsításnak és a lassításnak is.
A fiú megállt, aztán egészen lassan centiről-centire kezdett újra mozogni benne. Keze előre nyúlt a lány melléhez. Belemarkolt a gömbölyű halomba, miközben farkát járatta a lányban. Kim érezte ez ismét gyors menet lesz. A fiú még mindig túlságosan fel volt izgulva. Így aztán nem is szólt semmit mikor az újra egyre sebesebben kezdett mozogni. Öle csak úgy csattogott a lány fenekén, miközben újra elszáguldott a csúcsra.  Némán, pihegve rogytak le egymás mellet az ágyra. Kim szótlanul szemlélte. A srác pedig ismét zavarba jött.
- Haragszol? – kérdezte a lánytól.
- Miért haragudnék. Elfelejted, hogy én csak egy kurva vagyok, akinek fizetsz. Ha villám menetet akarsz, akkor az lesz. – mondta csendesen.
- Te hogyan szereted? – kérdezte akkor a srác.
- Megmutatom. – mondta Kim. És a fiút az ágyra nyomva elhelyezkedett fölötte. Meglovagolta továbbra is ágaskodó szerszámát. Lassan, érzékien mozgatta csípőjét le-fel mozogva rajta. Néha majdnem teljesen kihúzta épp csak a hegye maradt benne, aztán újból rácsúsztatta magát tövig. Így játszott vele egy ideig, míg a fiú meg nem markolta kétoldalt a csípőjét és vadul magára nem húzta.
– Nem bírom tovább. – nyögte az. Keze ekkor vállába markolt és úgy húzta magára tiszta erővel a lányt, hatolva minél beljebb. – Most! – hörögte és ismét teli spriccelte Kim hüvelyét spermájával.
-Ne haragudj. – kérlelte utóbb a lányt.
-Ugyan, nincs semmi baj. – legyintet Kim, majd csibészesen elmosolyodva hozzátette – Legközelebb, ha jössz, az ágyhoz bilincsellek és úgy töltöm veled a kedvem.
-Tényleg? – kerekedett el a srác szeme és izgatottan felemelkedett. – Nem lehetne most?- kérdezte.
-Nem, azt hiszem mára ennyi elég volt így első lecke gyanánt. Az egy hosszabb játék lenne. Most, még ha szeretnéd, gyorsan megmutatom a francia szexet, de aztán a többit majd csak legközelebb.
-Jó. –egyezett bele a fiú kicsit csalódottan. Majd felcsillanó szemmel kérdezte  - A franciázás az, amikor szájjal csináljuk egyszerre egymásnak?
-Igen. Csak előtte ejtsünk meg egy gyors mosakodást. – intett a lány a fürdőszoba felé. Mindketten megmosakodtak a mosdónál, majd mentek is vissza az ágyra. Kim lefektette a srácot majd elhelyezkedett felette. Ölét annak szájához igazította. Ő pedig a fiú mostanra kicsit elernyedt szerszáma felé fordult. Szájába vette és finoman szívni kezdte. Nem kellet sok hozzá, hogy újra mereven álljon. Ekkor nyalogatni kezdte. Közben érezte, hogy a fiú széthúzza nagy ajkait és erősen belenyal. Nyelvét a hüvelyébe dugva izgatja, majd a csiklót veszi kezelésbe. Válaszul Kim tövig bekapta a farkát és erősen szívni kezdte.  A fiú csípőjét mozgatva dugni kezdte a száját, Kim válaszul rászorította ölét az övére s a fiú nem is habozott nyelvét hüvelyébe dugva táncoltatta, közben kezével a csiklót dörzsölgette. A lány érezte, hogy most neki nem fog sok kelleni az élvezéshez, hiszen eléggé felizgult az előző két aktus során. Érősen szívta hát a fiú farkát hátha együtt repülhetnek a csúcsra. Nem is kellet sok hozzá, hogy mindketten összeránduljanak és sikoltva, hörögve élvezzenek egymás szájába. Kimerülten, összegabalyodott végtagokkal feküdtek egymáson. Kis idő elteltével Kim mocorogni kezdett.
-Lassan menned kell. – mondta a fiúnak.
-Jöhetek máskor is? – kérdezte az miközben öltözni kezdett.
-Persze! Emlékszel. Hozzá foglak bilincselni az ágyhoz. – mosolygott pajkosan a lány.
Mikor a fiú elment akkor jutott eszébe, hogy nem is tudja a nevét. A nagy hirtelenkedésben el is felejtette megkérdezni. Felnevetett, leginkább azon, hogy rá is mennyire átragadt a srác kapkodós mindent gyorsan akarós izgalma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése