2010. október 2., szombat

Egy örömlány naplójából 4.

Kimberly épp kávészünetet tartott mikor szóltak neki hogy vendégei érkeztek. Így többes számban. Egyből tudta, hogy csak Tom és Jim lehet az, akik előzőleg az a fiatal fiút küldték hozzá. Biztos gondolták eljönnek ők is kicsit mulatozni. Kim szerette a két fiút, akik elválaszthatatlanok voltak egymástól és mindent együtt csináltak a munkát és a szórakozást is. Valamint az se hozta őket zavarba, ha egy nőn kellet osztozniuk. Vidám természetük kellemes felüdülést jelentett a lánynak így örömmel sietett hát a szobájába.
Tom és Jim már bent voltak és épp a hűtőszekrény tartalmát dézsmálták.
-Kim baby! – kiáltották örömmel mikor a lány belépett. Egyszerre léptek hozzá egyikük elölről, a másik hátulról. Így közrefogva, hozzásimulva üdvözölték. S míg egyik a száját kóstolgatta addig a másik a lány nyakát harapdálta finomam.
-Kim baba nagyon hiányoztál! – mondták egyszerre s felnevettek. Közös erővel ketten pillanatok alatt kiforgatták Kimet az összes ruhájából, mígnem ott állt előttük a lány pucéran. Ők pedig összekacsintva megrohamozták. Kim nevetve birkózott velük miközben az ágyra rángatták és a felindult vendégek megfékezésére szánt bilincsekkel az ágyhoz nem rögzítették két kezét. Két kendővel gyorsan kikötötték a lábait is.
-Most a hatalmunkban vagy! – mondták vigyorogva. Azzal, kéjes mozdulatokkal vetkőztetni kezdték egymást. Közben viccesen mutogatva a lánynak milyen csábító testrészekkel rendelkeznek. Jim kézbe kapta Tom ágaskodó farkát és meglengette a lány felé.
-Látod kislány ezt? Ez mind a tiéd. Mindjárt meg is kapod. – azzal mindketten az ágyra ugrottak. Négy kéz és két száj esett mohón a lány testének. Kim úgy érezte magát mintha polip fogná körbe, egy nagyon izgató polip. A két pasas bejárta kezével és szájával minden egyes porcikáját a fejétől a lába ujjáig. Kim hamar nyögdécselni kezdett a kezek alatt a finom élvezettől. Majd Tom  elhelyezkedett a combjai között és a lány forró ölére hajolt. Szája, nyelve a lány ajkaira tapadt lágyan ingerelve azt, majd kezével széthúzta a nagy ajkakat, hogy hozzáférjen a mögötte megbúvó kincsekhez. Kim felsóhajtott mikor Tom a csikóját kezdte izgatni nyelvével, ujjai pedig a lány nyílásába csúsztak be hirtelen.
Jim se tétlenkedett közben, ő a lány fejéhez térdelt és farkát finoman a lány ajkai közé tolta. Kim megemelte a fejét, hogy jobban bekaphassa neki. A férfi megfogta a fejét és miközben tartotta finoman mozgatni kezdte. A lány meg-megrezdült miközben szopta a farkat. Igyekezett a „munkára” koncentrálni, de Tom munkálkodásának köszönhetően elkalandozott időnként a figyelme. Jim nem tett szemrehányást emiatt, egyszerűen csak szorosabban tartotta a fejét és nem engedte kicsúszni farkát a szájából. A lány fejét fogva mozgatni kezdte a csípőjét és dugta a lány száját.
Tom közben egyre vadabbul járatta nyelvét a lány punciján, ujjai ki-be jártak benne, mígnem Kim teste megfeszült a rátörő kéjtől. Kiáltásait elnyomta Jim még mindig a szájában lévő farka és az övénél is hangosabb nyögései amint épp tele élvezte a lány száját. Aztán lefordulva lányról átengedte a helyet Tomnak, aki habozás nélkül társa helyébe térdelt és most ő tolta ágaskodó szerszámát a lány ajkai közé.
Jim kis pihenő után elfoglalta társa előbbi helyét a lány combjai között és finoman nyalni kezdte annak lucskos punciját. Kim próbált volna elhúzódni, csiklója még nagyon érzékeny volt az előbbi orgazmus után. De Jim nem kegyelmezett neki hiába tekergett a férfi szorításában nem szabadulhatott. Az pedig egyre nagyobb hévvel nyalta. Mígnem a benne lobogó vágy tüzét sikerült a lányra átvinnie és az végre elengedte magát és élvezni kezdte a férfi munkálkodását.
Tom közben szaporán járatta farkát a lány szájában. Keze a lány állán és tarkóján nyugodott így tartva Kim fejét szorosan és mozgott benne tetszése szerint. Ahogy közeledett robbanásának pillanata úgy dugta egyre hevesebben a lány száját. Míg végül nagy nyögésekkel elárasztotta forró nedvével.
Jim közben nem hagyta abba a lány puncijának nyalását. Miután Tom lefordult a lány mellé az ágyra csak egyre hevesebben kezdte nyalni, szívni a lány csiklóját. Két ujját hüvelyébe dugva megforgatta benne. Kim aprókat emelt a csípőjén így kérve hogy erősebben csinálja. Jim még mélyebbre mártotta benne ujjait és vadul megszívta csiklóját.
-Gyerünk, kislány engedd el. – suttogta a lány puncijába, majd finoman ráharapott a megduzzadt csiklóra. Ugyanekkor Tom az egyik mellbimbójával tette ugyanezt. Kim ezt már nem bírta tovább, felsikoltott a gyönyörtől és összerándulva elélvezett. Kifulladva hevertek mindhárman az ágyon. Aztán a két férfi eloldozta a lányt.
Jim hanyatt feküdt és magára húzta Kimet. A lány puncijának nyalásától újra teljes erejében volt. Kim meglovagolta férfiasságát. Le-felcsúszkált a merev hímvesszőn. Míg Tom mögé nem helyezkedett. Kicsit előrébb döntötte a lányt hogy a fenekéhez férjen. Kim előredőlt és végigfeküdt Jimen így szabaddá téve az utat popsijához. Miközben a férfi továbbra is benne lüktetett. Tom előbb a kezével masszírozta, izgatta a lány hátsó bejáratát, majd beigazította ágaskodó farkát a szűk nyílásba és lassan betolta. Kim teste megfeszült a beléje hatoló második faroktól. Hihetetlen érzés volt ez a kétoldalú kitöltöttség. Nagyon élvezte. A két férfi szintén. Összehangolt mozdulatokkal kezdtek el egyszerre mozogni a lányban. Tom minden lökésével ellentartott Jim behatolásának, és fordítva. Két hatalmas tomboló férfierő tartotta fogva a lányt, ami hatalmas gyönyört ébresztett benne.
-Jól vagy baby? – kérdezték egyszerre. Kim elmosolyodott az aggódásukon. Olyan figyelmesek.
Jim szája a mellére tapadt és megszívta a mellbimbóját. A lány felsikoltott, amikor úgy érezte, hogy a puncija szétrobban. Minden idegszála megfeszült, egész testében fájdalmasan rángatózott. Tom a háta mögött felordított a gyönyörtől és megmerevedett benne. Több forró kilövellést érzett a testében. Még egy lökés, és egy nagy kilövellés. Tom ernyedten a hátára hanyatlott, és a fülébe szuszogott. Ott maradt egy pillanatig, míg elég levegőhöz nem jutott, aztán leszállt róla. Egy cuppanással kihúzta belőle a farkát. Jim azonnal megfordult vele, és elkezdte a punciját dugni. Lehunyta a szemét felette, és csak pumpálta.
– Ó, drága, szoríts magadhoz! – lihegte.
Kim erősen magához ölelte. Jim összeszorította a fogát és a szemét, mintha valami nagy fájdalom gyötörné. Aztán egyszer csak felkiáltott, és még egyszer belehatolt. Megmerevedett, előrefeszítette a csípőjét és mélyen elment benne. A lányra hanyatlott, köré fonta karját. Megölelte, ziháló mellkasa Kim mellének feszült. Megcsókolta a nyakát, a fülét, aztán az ajkára tapasztotta a száját.
Két oldalról Kimhez simultak. Kezük nyugtatóan simogatta lány kimerült, remegő testét. Mikor elcsitultak mindhármukban a vágyak a lány félretolta a rajta kószáló férfikezeket.
-Fiúk, ha nem akartok még egy menetet, akkor inkább hagyjátok abba. – mondta.
-Ó, mi akarnánk mondta Jim. De kezdődik a szolgálat, így mennünk kell. Majd legközelebb drága. – ígérte – úgy kikészítünk, hogy két napig lábra se fogsz állni.
Azzal vigyorogva szedelőzködni kezdtek. Búcsúzóul még egyszer közrefogták a lányt két oldalról. Tom a háta mögött állva leszorította a karját és a nyakába csókolt. Jim pedig eléje térdelt, keze fenekébe markolt és vadul a puncijába nyalt. Majd a lányra kacsintva kiviharzottak a szobából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése